diumenge, 6 de juliol del 2008

Kyoto


Tornant de Ribes de Freser en tren vaig tenir oportunitat d'anar llegint la guia, a Osaka no hi ha massa a veure però en canvi a Kyoto hi ha un munt de coses, i sembla un lloc d'aquells que a les guien en diuen un "must see".

A més el 16 d'agost és el festival del Daimonji que sembla que valgui molt la pena veure, segons diu la lonely planet serveix per acomiadar-se de les ànimes dels avantpassats. S'encenen enormes fogueres en forma de caracters xinesos i altres siluetes, sobre cinc montanyes. El foc es pren a les 20:00 i des d'on es veu millor és des de les vores del Kamo-gawa: http://www.city.kyoto.jp/koho/eng/festivals/gozan.html

Tot i que això també vol dir que hem d'espavilar a buscar-hi hotel. No sembla pas massa fàcil trobar hotels barats i lliures, els de preus més o menys raonables que he trobat són:

- BJ Family house: (terminal1) 117 € 1 habitació de matrimoni els dos dies. Sembla l'opció més econòmica, fins i tot comparada amb les que dona la lonely, i té bona pinta.
- Ryokan Shimizu: una mica més car però sembla molt ben situat: http://www.kyoto-shimizu.net/#03. No sé si hi ha lloc.
-http://www.yonbanchi.com/, és preciós, només te 2 habitacion i probablement estarà ple, però és una passada. Val 5000 Y per persona però inclou esmorçar.
And, the winner is.....
BJ Family House http://www.cc-link.info/bj_family_house/index.html, Disposa de cuina i menjador comunitari a disposició pels hostes. Es troba a
Telèfon +81-50-1228-1838 + 81-90-3719-9527+81-75-344-0622
Address:
kyoto-shi shimogyo-ku kawaramachi-dori shichijo agaru sumiyoshi-cho 345 banchi