dimarts, 24 de juny del 2008

Preparant el viatge a Japó

- http://www.jalpak.es/indexesp.htm a través d'aquesta agència hem van dir el Dani i la Rocio que es podia fer el Japan rail pass. Es compra a l'agència i després a alguna de les estacions centrals indicades al Japó te'l canvien, passaport en mà, pel bitllet "JR pass" de tren que ja pots començar a fer servir.Hi ha també altra info sobre Japó.

- http://www.japanrailpass.net/ : tota la info oficial sobre el japanrailpass, el canvi ara està a 1Yen = 168,192 € o 1€=0,006 Yen. Si agafem el de 14 dies, val 45.100 Yens = 268,15 €. Ho vaig preguntar quan vaig mirar el bitllet fa mesos a una agència de prop de casa i me'n demanaven 325 € però suposo que anant a la que hem van dir ells que és oficial, costarà menys.

- http://web.travel.rakuten.co.jp/portal/my/info_page_e.Eng?f_no=50893: aquest alberg me'l van recomanar si anem als Alps Japonesos. Ells hi van estar un parell de dies, i es van quedar amb ganes d'estar-hi algun més.

- http://www.japan-guide.com/e/e6901.html: sobre el Fuji i com pujar-hi. Ells van dir que no te dificultat. Segons he llegit, hi ha una setmana a mitjans d'agost que és especial per ells i hi ha moltíssima gent. Recomanen pujar en bus fins a la 5ª Estació, d'allà caminar fins a la 8ª i dormir. Llevar-se molt d'hora, deixar les motxiles al refugi, pujar a veure la sortida de sol i baixar. Com que agost és el mes on hi va més gent cal reservar el refugi uns dies abans.